Diensten

Schilderwerk en meer van P. van Berkel Schilderwerken uit Waddinxveen

Het dienstenpakket van P. van Berkel Schilderwerken uit Waddinxveen is zeer uitgebreid en divers. Uiteraard bieden we u voor al uw onderhoud, restauraties en renovaties allerlei soorten schilderwerk, zoals binnen- en buitenschilderwerk, kleine huisschilderklussen, maar ook bijvoorbeeld uitgebreid kleuradvies. Daarnaast zijn we uw aangewezen partner wanneer het aankomt op glaszetten en behangen. Wanneer u gebruikmaakt van onze diensten, dan kunt u rekenen op vakmanschap en kwaliteit. We werken namelijk altijd met de beste materialen, zoals hoogwaardige en duurzame verf. Ook zijn we op de hoogte van alle moderne en nieuwe technieken die zich binnen onze branche ontwikkelen. Dus voor vakkundig schilderwerk en meer schakelt u onze vakman in.

Materiaal voor schilderwerk in Waddinxveen

Schilderwerk

Onder schilderwerk verstaat P. van Berkel Schilderwerken uit Waddinxveen een zeer uitgebreid dienstenaanbod. En deze diensten bieden we aan een zeer gemêleerd klantenbestand aan, zoals particulieren, bedrijven, kantoren en VvE’s. Ons vakmanschap is bereikbaar voor iedereen.

Lees meer

Glaszetten

Onze glaszetter is een ware glasspecialist. Hij beschikt dan ook over de nodige ervaring wanneer het om glaszetten gaat. We kunnen u diverse soorten glas op maat leveren, zodat voor uw project het beste resultaat gecreëerd wordt. Overleg eens met ons over de mogelijkheden.

Lees meer

Behangen

De behanger heeft ervaring met verschillende typen behang. Een fraai uitziend behang begint uiteraard met een egale ondergrond. Ook daarvoor kan onze behanger zorgen. Hij kan u ook van advies voorzien wanneer het aankomt op materiaal-, patroon- of kleurkeuze.

Lees meer

Bel direct
0182 788126