Creeër uw persoonlijke sfeer

Schilderwerk komt in alle soorten en maten. Zowel particulieren als bedrijven uit de regio hebben ons in de loop der jaren uitstekend weten te vinden. En daardoor kan P. van Berkel Schilderwerken een grote veelzijdigheid aan schildersdiensten bieden. U kunt ons inschakelen wanneer u op zoek bent naar een binnen- of buitenschilder, een huisschilder of een winterschilder.

Binnenschilder

Door uw interieur te voorzien van een nieuwe verflaag kunt u uw woning een compleet nieuwe uitstraling geven. Ook is het mogelijk om P. van Berkel Schilderwerken al uw muren en plafonds van bijvoorbeeld latex of sauswerk te laten voorzien. Voor bedrijven zorgen we voor een representatief uiterlijk dat past bij het karakter van het bedrijf. En als particulier wilt u zich natuurlijk helemaal thuis voelen in uw woning. Onze schilders kunnen daarvoor zorgen.

Buitenschilder

Een goed onderhouden woning of bedrijfspand zorgt voor een fraai uiterlijk, maar tegelijkertijd voor een langdurig gebruik. Delen van uw pand kunnen er namelijk flink op achteruitgaan door bijvoorbeeld wisselende weersinvloeden of vervuiling. Het is dan ook aan te raden uw buitenschilderwerk zorgvuldig uit te laten voeren en daarnaast goed te laten onderhouden.

Huisschilder

De huisschilder van P. van Berkel Schilderwerken is een ware vakman die bekend is op allerlei vlakken binnen het schildersgebied. Zo kan hij uw schilderwerk van a tot z afleveren. Hij zorgt voor de juiste voorbehandeling en afwerking, zodat u nog langer kunt profiteren van het geleverde eindresultaat.

Winterschilder

In de wintermaanden staan de schilders van P. van Berkel Schilderwerken zeker niet stil. Ook in dit seizoen kunt u door ons uw schilderwerk laten uitvoeren. Tussen november en maart is onze vakman beschikbaar voor al uw schilderklussen binnenshuis, groot of klein, voor bedrijf of particulier. En op uw winterschilderwerk ontvangt u meestal ook nog eens een fraaie seizoenskorting.

Kleuradvies

Heeft u hulp nodig bij het selecteren van de juiste kleur voor een bepaalde ruimte of wilt u weten welke kleuren goed samengaan? Onze schilder heeft verstand van kleurgebruik en -toepassingen, dus hij kan u passend advies bieden. Aan de hand van een uitgebreid aanbod kleurenwaaiers en kleurstalen kunt u de kleur kiezen die perfect matcht.

Bel ons
0182 788126