Over ons

P. van Berkel Schilderwerken: vakkundig en ervaren

Zowel op het gebied van verbouw- of nieuwbouwschilderwerk, onderhoudsschilderwerk, wandafwerking of glas zetten kunnen de schilders van P. van Berkel Schilderwerken u helpen. Wij beschikken namelijk over een flinke dosis ervaring binnen de schilders- en bouwbranche in Waddinxveen, maar ook daarbuiten delen wij onze expertise graag met de klant. Onze vakkundige en veelzijdige werkwijze zorgt keer op keer voor een topresultaat.

Schilderwerk van topkwaliteit

Schilders aan het werk in Waddinxveen

Vakkundig

Vakwerk van het hoogste niveau, gecombineerd met een secure en gedetailleerde afwerking. P. van Berkel Schilderwerken biedt u het beste van het beste wanneer het aankomt op al uw schilderwerk. Van een groot project buitenshuis tot uw meubels van een laag verf voorzien, onze schilders uit Waddinxveen klaren iedere klus met succes. Inclusief een zorgvuldige voor- en nabehandeling, zodat u lang van het resultaat kunt genieten.

Onze diensten

Schilders aan het werk in Waddinxveen

Allround

Doordat wij gespecialiseerd zijn in verschillende gebieden binnen de schildersbranche kunnen wij u een uitgebreid en allround dienstenpakket leveren. Onze schilders zijn eraan gewend om met diverse materialen en technieken te werken, maar ook zijn wij op de hoogte van allerlei verschillende verfsoorten. Daardoor kunnen we u bij diverse veelvoorkomende schildersklussen altijd bijstaan, ongeacht de omvang van het project.

Materiaal van schilders in Waddinxveen

Totaaloplossing

Ons schildersbedrijf uit Waddinxveen voorziet u niet alleen van vakkundig schilderwerk, ook kunnen wij u diverse andere diensten bieden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om ons in te zetten voor behangwerk, glas zetten en kleuradvies. Doordat wij zo veelzijdig zijn, kunnen we u een totaaloplossing bij al uw schilderwerkzaamheden leveren. Wij zijn dé schilders voor al uw projecten.

Bekijk ons portfolio

Bel ons direct
0182 788126